مدیر پروژه که دیوید گوستافسن نام دارد از نتایج این آزمایش بهشدت ابراز رضایت نمود و معتقد بود که این نرمافزار میتواند بسیار مفید و کاربردی باشد و بهزودی به عرضه عمومی خواهد رسید. همچنین این نرمافزار بر روی پلتفرمهای متعدد قابل دسترسی خواهد بود تا مشکلی برای دسترسی عمومی به آن وجود نداشته باشد.
نام این نرمافزار در حقیقت Addiction Chess بوده است که معنای لغوی آن در زبان فارسی شطرنج اعتیاد است و درست مانند نام خود با ذهن کاربر بازی میکند. این نرمافزار امکاناتی مانند ارائه راهحل درشرایط بحرانی، ارائه بازیهای فکری برای منحرف شدن ذهن از نوشیدن الکل و حتی دکمهای برای ارسال پیام فوری به پزشک در صورت خارج از کنترل شدن وسوسه است که هریک میتوانند به خوبی به فرد بیمار کمک کنند. همچنین از طریق این نرمافزار میوان به افراد دیگری که با این مشکل سروکار دارند دسترسی یافت و با آنها قرار ملاقات گذاشت تا تجربیات مثبت بین افراد جابجا شود.

در نتایج نهایی سرانجام درمیان این 271 نفر 95درصد موفق به ترک اعتیاد به الکل شدند که آمار بسیار مثبتی است و میزان تاثیر این نرمافزار را به خوبی نشان میدهد. ظاهرا علم به سمتی حرکت میکند که در آینده نهچندان دور باید انتظار رسیدگی به موارد بسیار زیاد و متنوعی بر روی تلفنهای همراه هوشمند باشیم و نرمافزارهایی از این دست تنها نشانهای از آینده پیش روی ما در عرصه فناوری تلفنهای همراه است.
سازندگان A Chess اعلام کردهاند که قصد دارند بر اساس تجربیات کسب شده در بازههای زمانی منظم نرمافزار را بهینهسازی کنند تا بیشترین کاربرد ممکن برای کاربران بهدست بیاید.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0